WeTransfer – send store filer, nemt og gratis

WeTransfer er en webservice der tilbyder at sende store filer op til 2GB nemt, helt gratis, uden programinstallation og registrering.

Et alternativ til at sende store filer via email

På WeTransfer.com tilføjer man de filer man ønsker at sende, skriver email-adresserne på modtagerne, bekræfter sin afsender-email, eventuelt en besked og trykker “transfer”. Filerne sendes så til WeTransfers servere hvor de vil være tilgængelige for modtagerne i 7 dage.

Konto unødvendig hvis du bekræfter din email

Du behøver ikke oprette en konto på WeTransfer. Uden konto skal du dog bekræfte din email adresse med en 6-cifret kode du modtager på mail. Bruger du WeTransfer hyppigt, kan du overveje at oprette en gratis konto – så slipper du for email-bekræftelsen.

WeTransfer 2 - Bekræft din email adresse med koden sendt til din mail
Bekræft din email adresse

Modtagere får mail med download-link

En email med et link til filen sendes til de valgte modtagere. De store filer kommer altså ikke til at fylde i modtagerens postkasse. Ved at klikke på linket, åbnes en download side i brugerens browser.

WeTransfer - Download-link i mail hos modtager
Download-link i mail hos modtager

Hvorfor er WeTransfer gratis?

WeTransfer er gratis og finansieres via lidt artsy reklamer der skifter i baggrunden under afsendelse og modtagelse af filer. Så vidt jeg læser deres privacy policy, kan man trygt benytte deres service, men er man nervøs for at ens filer ligger på fremmede servere, kan man jo kryptere dem inden afsendelse, fx med 7-zip.

WeTransfer tilbyder selvfølgelig også en pro-udgave med mulighed for at sende større filer.

Ecosia logo

Vidste du …

… at du kan plante træer samt beskytte dit privatliv, ved at benytte en søgemaskine der kører på 200% grøn strøm? Se historien og prøv Ecosia.org