WeTransfer – send store filer, nemt og gratis

med 6 kommentarer

WeTransfer er en webservice der tilbyder at sende store filer (op til 2GB), nemt, helt gratis, uden programinstallation og registrering.

 

WeTransfer.com’s minimalistiske side, tilføjer man de filer man ønsker at sende, skriver email-adresserne på modtagerne (op til 20), skriver sin afsender-email, eventuelt en besked, trykker “transfer” – filerne sendes så til WeTransfer’s servere hvor de vil være tilgængelige for modtagerne i 14 dage.

En email med et link til filen sendes til de valgte modtagere. De store filer kommer altså ikke til at fylde i modtagerens postkasse. Ved at klikke på linket, åbnes en download side i brugerens browser. Et klik på “download” og man kan vælge hvor man ønsker at gemme filen. Et tryk på “ok” og filhentningen går igang.

WeTransfer er gratis og finansieres via flotte reklamer, der skifter i baggrunden under afsendelse og modtagelse af filer. Så vidt jeg læser deres privacy policy, kan man trygt benytte deres service, men er man nervøs for at ens filer ligger på fremmede servere (hvilket de normalt også gør når de emailes), kan man jo kryptere dem inden afsendelse, f.eks med 7-zip.

WeTransfer kan sammenlignes med YouSendIt eller Dropbox, men vinder på enkelthed.

 wetransfer.com

Følg Bjarne Oldrup:

IT-generalist siden 1984. Nyder at nørde med web og it-diversitet. For tiden især lun på cloud-løsninger, chromebooks og WordPress. MCP og Google Apps certificeret. Bor i Sønderborg.

6 kommentarer

 1. Kristian Vedel
  | Svar

  Hvordan kommer jeg videre

  • Bjarne
   | Svar

   Hej Kristian… For at anvende WeTransfer, skal du besøge http://www.wetransfer.com, trykke på “Add files”, vælge filer og angive modtager email. Tryk på spørgsmålstegnet nederst til højre i vinduet for mere hjælp.
   Venligst,
   Bjarne

 2. Ingolf Christensen
  | Svar

  Kan jeg modtage film her som folk sender til mig

  • Bjarne
   | Svar

   Hej Ingolf. Afsenderen skal besøger http://www.wetransfer.com og sende herfra. Du vil så modtage et link til filmen i din mail Håber det hjælper. Bjarne

 3. jan holmgaard
  | Svar

  Hej.
  jeg vil høre om det er muligt at sende store filer til kina,,har de mulighed for at modtage dem.
  vh Jan

  • Bjarne Oldrup
   | Svar

   Ja … og måske 😉 Når du sender via WeTransfer, uploades filen til WeTransfers servere, og modtageren får et privat downlink hertil. Efter et stykke tid, slettes filen. Du sender altså ikke filen direkte til Kina, men afleverer det nærmest i en postboks, som modtageren så kan hente den i… Om modtageren så har adgang til WeTransfers servere kan vi kun gætte på. Kina har tradition for at blande sig i borgernes internetbrug.

   WeTransfer skriver lidt om det her
   https://wetransfer.zendesk.com/hc/en-us/articles/203105539-Why-can-t-I-download-upload-a-transfer-in-China-

   Men prøv! Og få bekræftet hos modtager ad anden kanal, om de kan hente det tilsende.

Skriv en kommentar