WeTransfer – send store filer, nemt og gratis

WeTransfer er en webservice der tilbyder at sende store filer (op til 2GB), nemt, helt gratis, uden programinstallation og registrering.

WeTransfer er en webservice der tilbyder at sende store filer (op til 2GB), nemt, helt gratis, uden programinstallation og registrering.

WeTransfer.com tilføjer man de filer man ønsker at sende, skriver email-adresserne på modtagerne, skriver sin afsender-email, eventuelt en besked, trykker “transfer” – filerne sendes så til WeTransfer’s servere hvor de vil være tilgængelige for modtagerne i 14 dage.

En email med et link til filen sendes til de valgte modtagere. De store filer kommer altså ikke til at fylde i modtagerens postkasse. Ved at klikke på linket, åbnes en download side i brugerens browser. Et klik på “download” og man kan vælge hvor man ønsker at gemme filen. Et tryk på “ok” og filhentningen går igang.

Ecosia logo

Vidste du …

… at du kan plante træer samt beskytte dit privatliv, ved at benytte en søgemaskine der kører på 200% grøn strøm? Se historien og prøv Ecosia.org

WeTransfer er gratis og finansieres via flotte reklamer, der skifter i baggrunden under afsendelse og modtagelse af filer. Så vidt jeg læser deres privacy policy, kan man trygt benytte deres service, men er man nervøs for at ens filer ligger på fremmede servere, kan man jo kryptere dem inden afsendelse, f.eks med 7-zip.