Tilpas visningen af indlæg med Admin Columns

Tilpas visningen af indlæg med Admin Columns

Tilpas listen over indlæg, sider og medier i WordPress backend. Tilføj kolonner med udvalgt billede, uddrag, billeddimensioner og meget andet, og få et bedre overblik.

Listen over indlæg i WordPress har nogle pudsige mangler. Du kan se indlæggets titel, dato for publicering, navnet på skribenten og andet, men indlæggets foretrukne billede (featured image hvis du benytter WordPress på engelsk) eller uddraget (excerpt), vises fx ikke. Det er væsentlige metadata i forhold til SEO og deling på sociale medier, og derfor rart at kunne se på listen, at man har husket at vælge et billede samt skrive et uddrag.

Også til sider, medier og custom post types

Med Admin Columns, et backend plugin til WordPress, kan du tilpasse listerne over alt dit indhold – ikke bare indlæg og sider, men også mediebiblioteket. Savner du overblik over dimensionerne (bredde og højde i pixels) på dine billeder? Så tilføjer du blot en kolonne. Er forfatter-kolonnen overflødig på din personlige blog? Så fjern den fra listen.

Herunder et par eksempler på, hvordan jeg har tilpasset visning af mine indlæg og mediebiblioteket så de opfylder mine behov.

Tilpasset liste over indlæg

Med Admin Columns kan du tilpasse listen af indlæg. Her er "foretrukne billede" og "uddrag" tilføjet.
Med Admin Columns kan du tilpasse listen af indlæg. Her er “foretrukne billede” og “uddrag” tilføjet.

Tilpasset liste over medier

Her er billed-dimmensioner, filstørrelse, alt-tekst og billed-beskrivelse tilføjet i oversigten
Her er billed-dimmensioner, filstørrelse, alt-tekst og billed-beskrivelse tilføjet i oversigten

Custom Post Types og Custom Fields

Admin Columns understøtter WordPress Custom Post Types og Custom Fields – så – har du tilføjet ekstra felter til dine indlæg, eller lavet din helt egen post type, kan du også få vist disse i listen.

Det lyder nørdet. Men værdien af et tilpasset overblik over indholdet på dit website, er kæmpe stor, for dig såvel som eventuelle skribenter på dit website.

Du kommer langt med gratis-udgaven

Start med den gratis udgave på https://wordpress.org/plugins/codepress-admin-columns/ – og lad mig gerne høre, hvordan Admin Columns fungerer for dig.

Alle tænkelige felter kan føjes listen over sider og indlæg med Admin Columns
Alle tænkelige felter kan føjes listen over sider og indlæg med Admin Columns

Udvikleren er ikke fedtet med features i Admin Columns. Du kan tilpasse visningen af dine indlæg, sider, medier og custom post types, helt efter dine behov. Ønsker du “inline editing” af dine indlæg, filtrering eller sortering på dine custom fields, kan du købe en premium udgave på https://www.admincolumns.com/

Har Admin Columns hjulpet dig til bedre overblik over dine posts? – kommentér gerne herunder.