Tilpas visningen af indlæg med Admin Columns

Tilpas visningen af indlæg med Admin Columns

Listen over indlæg i WordPress har nogle pudsige mangler. Du kan se indlægets titel, dato for publicering, navnet på skribenten og andet, men indlægets foretrukne billede (featured image hvis du benytter WordPress på engelsk) eller uddraget (excerpt), vises fx ikke. Og det er ret væsentlig metadata i forhold til SEO og dermed rart at ha’ med på listen.

Men der er råd!

Også til sider, medier og custom post types

Med Admin Columns, kan du tilpasse listerne over alt dit indhold. Ikke bare indlæg og sider, men også medier. Savner du overblik over dimensionerne (bredde og højde i pixels) på dine billeder? Så tilføjer du blot en kolonne. Er forfatter-kolonnen ligegyldig på din personlige blog? Så fjern den.

Med Admin Colums kan du tilpasse oversigten af dine indlæg ned til mindste detalje
Med Admin Colums kan du tilpasse oversigten af dine indlæg ned til mindste detalje

Admin Columns understøtter WordPress Custom Post Types og Custom Fields – så – har du tilføjet ekstra felter til dine indlæg, eller lavet din helt egen post type, kan du også få vist disse.

Det lyder nørdet. Men værdien af et tilpasset overblik over indholdet på dit website, er kæmpe stor, for dig såvel som eventuelle skribenter på dit website.

Du kommer langt med gratis-udgaven

Start med den gratis udgave på https://wordpress.org/plugins/codepress-admin-columns/ – og lad mig gerne høre, hvordan Admin Columns fungerer for dig, i en kommentar herunder.

Udvikleren er ikke fedtet med features i Admin Columns. Du kan tilpasse visningen af dine indlæg, sider, medier og custom post types, helt efter dine behov. Ønsker du “inline editing” af dine indlæg, filtrering eller sortering på dine custom fields, kan du købe en premium udgave på https://www.admincolumns.com/

Skriv en kommentar