TeamViewer – fjernsupport uden programinstallation

med Ingen kommentarer

TeamViewer tilbyder fjernstyring af pc’ere over Internettet, og er velegnet til spontan fjernsupport uden installation af programmer.

 

Personen der har brug for fjernsupport, skal besøge teamviewer.com, og vælge ”deltag i en fjernstyrelsessession” i venstre side (se screenshot). Hvis Internet Explorer anvendes, skal der trykkes ”Kør” to gange, hvorefter TeamViewer Quicksupport startes. Programmet kvitterer med en 9-cifret klient-ID og en 4-cifret kode, der skal oplyses supporteren.

Suppoteren besøger også teamviewer.com, men vælger ”Start Fuld version”. Efter download og 2 klik på ”Kør”, vises TeamViewer installations programmet. Det smarte er her at man kan undlade at installere, men blot køre TeamViewer øjeblikkeligt. Fikst hvis man lige låner en pc til en omgang spontan fjernsupport.

TeamViewer kræver ikke installation og brugeroprettelse, tilbyder filoverførsel, men er kun gratis til ikke-kommerciel brug.

Følg Bjarne Oldrup:

IT-generalist siden 1984. Nyder at nørde med web og it-diversitet. For tiden især lun på cloud-løsninger, chromebooks og WordPress. MCP og Google Apps certificeret. Bor i Sønderborg.