Ninite – automatisk installation af programmer

Ninite gør det muligt udvælge, hente og installere de bedste gratis windows programmer på få minutter.

Der er adgang til de seneste udgaver af populære browsere, messenger programmer, medie afspillere, runtimes (java etc), billedbehandlingsprogrammer, kontorpakker, sikkerhedsprogrammer og andre værktøjer.

Processen er virkelig enkel. Det er ikke nødvendigt at registrere sig eller installere noget, man besøger blot ninite.com, udvælger de ønskede programmer, klikker på “get installer”, henter og kører installeren, og så klarer Ninite resten. Programmerne bliver hentet og installeret helt automatisk, i det for systemet valgte sprog hvis muligt, og i den rigtige 32 eller 64 bit version. Og det går hurtigt, for Ninite henter programmerne samtidigt med at de installeres, og man slipper for at skulle svare nej tak til diverse toolbars og andet crapware man normalt skal huske at slå fra.

Hvis man står med en ny eller opryddet pc, der som minimum skal have din foretrukne browser, et antivirus program, måske en office-pakke og zoom eller discord – så sparer Ninite virkelig en for en masse trivielt arbejde.

Ecosia logo

Vidste du …

… at du kan plante træer samt beskytte dit privatliv, ved at benytte en søgemaskine der kører på 200% grøn strøm? Se historien og prøv Ecosia.org

Skriv en kommentar