LogMeIn Free – nem fjernstyring af computere

med Ingen kommentarer

Update! LogMeIn Free tilbydes pr 21.01.2014 ikke længere. LogMeIn er stadig et fint produkt, men altså ikke længere gratis…

LogMeIn Free tilbyder nem og sikker adgang til din computer hvor som helst fra. Alt hvad du skal bruge, er en webbrowser.

 

Besøger man logmein.com og logger på, listes alle de computere der er knyttet til ens konto, og hvorvidt disse er online eller ej. Klik på en computers navn, indtast den valgte “computer access code”, og fjernstyringen kan begynde. En person der sidder ved den fjernstyrede computer kan følge med og fortsat benytte tastatur og mus.

Speciel opsætning af porte i firewall eller router ikke nødvendig, i modsætning til andre fjernstyringsløsninger som VNC og Remote Desktop i Windows. LogMeIn kører som en service, og kræver altså ikke at nogen er logget på computeren der fjernstyres.

Følg Bjarne Oldrup:

IT-generalist siden 1984. Nyder at nørde med web og it-diversitet. For tiden især lun på cloud-løsninger, chromebooks og WordPress. MCP og Google Apps certificeret. Bor i Sønderborg.