Duolingo – lær sprog online og på mobilen

Med Duolingo kan du lære spansk, fransk, tysk, italiensk, engelsk og dansk, og flere sprog kommer hele tiden til. Det er nemt og sjovt at komme igang.

Man starter med helt enkle ord, som brød, dreng, vand, osv – og langsomt bygges et større ordforråd på. Der er forskellige opgavetyper; vælg den korrekte sætning blandt flere, skriv den korrekte oversættelse, skriv hvad der blev sagt, og endda indtaling af ord og sætninger på fremmedsprog. Det sidste kræver, at man lige får styr på sin mikrofon i sin computer eller headset, men hvis man går nogenlunde igennem i skype eller hangout, fungerer duolingo også.

Duolingo kan noget, som en bog eller traditionel undervisning ikke kan. Duolingo kan nemlig holde godt styr på, hvilke ord man har sværrest ved, og bruger så, ganske snedigt, disse ord oftere i senere opgaver og repetition. Og så føler jeg hele tiden, at Duolingo tilpasser sig mit niveau, så det aldrig bliver kedeligt eller for svært. Prøv det!

Ecosia logo

Vidste du …

… at du kan plante træer samt beskytte dit privatliv, ved at benytte en søgemaskine der kører på 200% grøn strøm? Se historien og prøv Ecosia.org

Duolingo.com

Duolingo app i Google play

Skriv en kommentar