Clipchamp 1 - optimér video til web, windows eller mobil

Clipchamp – optimér video til web i din browser

Med Clipchamp kan du konvertere og optimere videoer til web (mp4 og webm) direkte i din browser. Reducér filstørrelse med op til 80% uden kvalitetstab.

Med Clipchamp kan du konvertere og optimere videoer til web (mp4 og webm) direkte i din browser. I det super enkle interface, vælger du din video, den opløsning og kvalitet du ønsker, og trykker start. Når videoen er konverteret, kan du gemme den eller dele den online.

Kører i din browser, ideelt til chromebook

Da Clipchamp kører direkte i browseren, er det ikke nødvendigt at installere software, så servicen er ideel til chromebooks eller når du bare skal ha’ optimeret en fil nu og her. Komprimeringen er effektiv. Clipchamp selv, anbefaler Google Chrome for den hurtigste konvertering, men Firefox og Opera understøttes også.

Stockvideo eksempel, 1280×720, ca 4 MB

I eksemplet herunder, er min video reduceret fra 1920×1080 og 27 MB, til 1280×720 og blot 4MB, mere velegnet til web. Jeg har her valgt “medium file size”, men foretrækker normalt “large”, da kvaliteten er en smule bedre, og filstørrelsen ikke kritisk større, men eksperimentér selv.

clipchamp.com

Skriv en kommentar