CDBurnerXP – cd og dvd brænder

med Ingen kommentarer

CDBurnerXP er et gratis program til brænding af cd’er, dvd’er og Blu-Ray skiver. Programmet laver “bootable discs”, audio-cd’er ud fra mp3 og vma filer, brænder ISO filer, understøtter de fleste sata, usb, firewire og scsi drev.

HandBrake – konvertér videoer til MP4 / H.264

med Ingen kommentarer

HandBrake er en open-source video transcoder, der konverterer fra de fleste videoformater (inklusiv DVD og BluRay) til moderne formater som MP4/H.264.

Bitnami – installér serverapplikationer på et øjeblik

med Ingen kommentarer

Bitnami er en fantastisk service for os der lige skal afprøve en eller anden server installation. I stedet for selv at skulle rode med en LAMP eller WAMP opsætning til f.eks WordPress, Magento eller Drupal – kan man downloade færdige installationspakker eller … Læs mere

NoteBook FanControl – Styr blæseren i din bærbare computer

med Ingen kommentarer

Styringen af blæseren i den bærbare computer, er ikke altid helt optimal. Min ellers meget vellykkede ASUS UX32 ultrabook, har en lidt uheldig  “køleprofil”, der betyder at blæseren starter og stopper konstant, ved almindelig lav belastning.

Paint.NET – digital billedbehandling

med Ingen kommentarer

Paint.NET er en velpoleret perle når det kommer til gratis billedbehandling, med et rigt men alligevel overskueligt udvalg af funktioner samt en velfungerende og intuitiv brugerflade.

Microsoft Security Essentials – gratis antivirus

med Ingen kommentarer

Microsoft Security Essentials, beskytter din Windows 7 pc mod virus, spyware, og andre skadelige programmer. Programmet er gratis, let at installere, let at bruge og opdateres automatisk.

Recuva – genskaber slettede filer

med Ingen kommentarer

Recuva genskaber slettede filer på din computer, dit kamera, sd-kort, usb drev eller mp3 afspiller. Hvis du ved en fejl har slettet filer, eller computeren gik ned mens du arbejdede, så kan Recuva forsøge at genskabe filerne.